logo songteksten.net

Demi Lovato hand in hand gespot met G-Eazy

LOS ANGELES - Enkele weken na zijn breuk met Halsey, is G-Eazy hand in hand gefotografeerd met een nieuwe vlam. De rapper verliet dit weekend een nachtclub in Los Angeles met Demi Lovato.

Fans van de zangeres maakten zich op social media meteen zorgen. Vorige maand bracht Demi een single uit waarin ze zingt dat ze weer aan de drank is. In maart vierde de 25-jarige Demi nog dat ze zes jaar van alcohol af was. "Mama, het spijt me dat ik niet meer nuchter ben. En papa, sorry voor alle drank op de vloer", zingt Demi in het nummer. Ze sluit af met: "Sorry dat ik weer op dit punt ben. Ik beloof dat ik hulp zoek."

Demi liet zich eerder onder meer opnemen in een afkickkliniek om tot geheelonthouding te komen. G-Eazy werd eerder dit jaar nog veroordeeld voor onder meer cocaïnebezit.

Begin deze maand maakte Halsey bekend dat zij en G-Eazy, die eigenlijk Gerald Earl Gillum heet, na een klein jaar een punt achter hun relatie hadden gezet. Een paar dagen later moest de zangeres een concert pauzeren, omdat ze in tranen was nadat ze een nummer had gezongen over liefdesverdriet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren