logo songteksten.net

Roseanne Barr bezig met maken eigen talkshow

LOS ANGELES - Roseanne Barr werkt aan een talkshow waarin zij door haar uitgekozen gasten gaat interviewen. Ze doet ook de productie. Ze maakt het programma zonder hulp van een televisiestation. De show moet worden uitgezonden via het YouTube-kanaal van de in ongenade geraakte Amerikaanse actrice.

Barr heeft zich volgens TMZ de afgelopen week opgesloten in een studio van haar zoon Jake Pentland en neemt daar interviews op met vrienden en familieleden. Jake vertelt dat hijzelf een van de gasten is. Daarnaast is ook Allan Stephan, producer van de oorspronkelijke comedyserie Roseanne te gast, evenals haar vroegere manager Thomas Muhammad.

Volgens Jake is dit "de enige manier is om een echt ongefilterde en ongemonteerde versie van mijn moeder te maken".

Roseanne raakte vrijdag voor de zoveelste keer in opspraak. In een video op haar eigen YouTube-kanaal wordt haar nogmaals gevraagd naar haar racistische tweets van afgelopen mei, waarna ze in schreeuwen uitbarst. "Ik dacht dat die bitch blank was".

Daarmeedoelde ze op haar tweets over Valerie Jarrett, die als adviseur voor voormalig president Barack Obama werkte. Ze omschreef de Afro-Amerikaanse moslima Jarrett als een baby van de Moslimbroederschap en Planet of the Apes.

De uitbarsting over Jarrett zorgde voor veel tumult. Ze kreeg ladingen kritiek over zich heen waarop ABC besloot direct te stoppen met de comedyshow Roseanne.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren