logo songteksten.net

Negende seizoen The Walking Dead in oktober

AMSTERDAM - The Walking Dead keert dit najaar terug op de Nederlandse televisie. Het negende seizoen wordt vanaf dinsdag 9 oktober wekelijks om 22.00 uur uitgezonden, zo heeft FOX bekendgemaakt. Voor de echte fans is de eerste aflevering al in de nacht van 7 op 8 oktober te zien.

De negende reeks van The Walking Dead gaat op zondag 7 oktober eerst in Amerika in première. De eerste aflevering zal vlak daarna ook op FOX in Nederland te zien zijn. Nederlandse kijkers moeten een uurtje langer wachten dan de Amerikaanse kijkers, en moeten daardoor tot diep in de nacht wachten.

De populaire serie speelt zich af in een wereld die door zombies is overgenomen en volgt een groep mensen die dagelijks probeert te overleven.

Hoofdrolspeler Andrew Lincoln, die in de serie de rol van Rick speelt, kondigde vrijdag in San Diego bij de Comic-Con beurs officieel aan dat hij uit de serie stapt. Lincoln nam even de tijd aan het begin van het panel om de aankondiging te doen. Hij bedankte de fans en zijn collega-acteurs voor alle liefde en steun die hij gekregen heeft.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren