logo songteksten.net

Veel sterren bij bruiloft rapper Pusha T

VIRGINIA BEACH - Pusha T is zaterdag getrouwd. Onder toeziend oog van sterren als Pharrell Williams, Kanye West en Kim Kardashian gaf de 41-jarige rapper in Virginia Beach zijn jawoord aan Virginia Williams.

Pharrell - geen familie van de bruid - had een bijzondere rol. Hij was Pusha's getuige. Dat blijkt uit het programma van de dag, dat Kim met haar volgers deelde via Instagram Stories. De realityster liet op social media ook zien welke outfits zij en haar man Kanye voor de bruiloft gekozen hadden. Kim droeg een korte, goudkleurige jurk terwijl Kanye voor een zwart pak met wit overhemd koos.

Andere gasten verklapten nog meer van Pusha's grote dag. Zo deelde dj Doug Wilder een foto van het bruidspaar. Virginia trouwde in een mouwloze, witte trouwjurk met veel kant. Pusha T, die werd geboren als Terrence Thornton, droeg een pak bestaande uit een zwarte broek, crèmekleurig colbert, spierwit overhemd en zwarte vlinderdas. De dj maakte ook bekend met welk cadeau de gasten naar huis gingen: witte Adidas-slippers.

Pusha en Virginia zijn al lang samen. Vorig jaar zomer maakte zij hun trouwplannen wereldkundig door een foto van haar verlovingsring te delen op Instagram.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren