logo songteksten.net

Rapper Tekashi69 in ziekenhuis na ontvoering

NEW YORK - Rapper Tekashi69, ook bekend als 6ix9ine, is het slachtoffer geworden van beroving en ontvoering. De 22-jarige rapper raakte gewond en ligt nog in het ziekenhuis, meldt TMZ op basis van politiebronnen.

Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Volgens politiebronnen verklaarde Tekashi zelf dat de auto waarin hij zat zondagochtend (lokale tijd) in Brooklyn werd aangereden. Uit de andere wagen sprongen twee gewapende mannen die Tekashi ontvoerden. Het stel reed naar de woning van de rapper, waar ze geld en juwelen eisten. Op de een of andere manier wist Tekashi te ontkomen en schakelde hij de politie in. Vervolgens besloot hij echter eerst naar het ziekenhuis te gaan.

Met welke verwondingen de rapper in het ziekenhuis ligt, is onbekend. Ingewijden vertelden TMZ dat Tekashi met een pistool op zijn hoofd is geslagen, maar dat wordt niet bevestigd door de politiebronnen. Ook het verhaal dat Tekashi aan zijn ontvoerders wist te ontkomen door uit een rijdende auto te springen, zou de rapper niet aan de politie hebben verteld.

Mishandeling

Volgens TMZ maakten de daders veel buit: voor zo'n 750.000 dollar (640.000 euro) aan juwelen en tussen de 15.000 tot 20.000 dollar (13.000 tot 17.000 euro) aan cash. Tekashi's dochter en haar moeder zouden getuige zijn geweest van de roofoverval, maar er zonder kleerscheuren vanaf zijn gekomen.

Tekashi69 brak eind vorig jaar door met zijn debuutsingle Gummo. De rapper, geboren als Daniel Hernandez, zou vorige week op het hiphopfestival Woo Hah! in Hilvarenbeek staan. Hij kon echter niet naar Nederland vliegen vanwege problemen met justitie. Tekashi werd anderhalve week geleden gearresteerd vanwege de mishandeling van een fan. De excentrieke rapper, die al vaker in de bak zat, greep in januari een zestienjarige jongen bij zijn keel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren