logo songteksten.net

Lilly Becker 'houdt van ballen'

LONDEN - Terwijl de scheiding tussen Lilly en Boris Becker officieel nog niet rond is, vermaakt het Nederlandse model zich prima op social media, waar ze in haar InstaStories ingaat op pikante vragen van volgers. Dit meldt Bild.

Lilly deed een vragenuurtje met haar fans, die haar allerlei vragen mochten stellen. Het begon braaf, met vragen als 'geloof je in liefde op het eerste gezicht?', waarop de Nederlandse antwoordde: "Jazeker, dat is mij overkomen. Dat is een connectie die er gewoon is. Volg je hart, altijd."

Daarna vroeg iemand: 'Kun je ook tennissen?'. Hierop zei Lilly: "Nee, ik heb heel andere kwaliteiten met ballen." Op de wedervraag wat ze dan zoal kan met ballen, antwoordde ze: "Ik speel er geen tennis mee ;-) ". En op de vraag of ze liever een hotpants of een tanga draagt, zegt de aanstaande ex van Becker: "Allebei."

Eerder deze week werd 'Frau Becker' bij haar echtelijke huis in Londen gezien met verhuisdozen, wat erop duidt dat ze spoedig gaat verhuizen. Boris verblijft momenteel in Zwitserland met hun zoon Amadeus. Het stel maakte eind mei bekend uit elkaar te gaan, maar zegt 'goede vrienden te blijven'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren