logo songteksten.net

Zus Sharon Tate steunt film Quentin Tarantino

LOS ANGELES - Het nieuwe project van regisseur Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, werd aanvankelijk niet goed ontvangen door de zus van actrice Sharon Tate. Nu is Debra Tate van gedachten veranderd, vertelt ze aan TMZ.

Debra geeft haar volledige steun aan het project. "De film is niet wat mensen zouden verwachten als ze de naam van Tarantino en Manson in één zin horen," legt ze uit. Tarantino veranderde ook de releasedatum, zodat deze niet meer samenvalt met de sterfdag van Sharon.

De film speelt zich af in het hippie-Hollywood van 1969, met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de hoofdrol. Daarbij zouden de bekende moorden door de Manson Family, onder leiding van Charles Manson, een rol spelen. Sharon Tate, toen getrouwd met regisseur Roman Polanski en hoogzwanger, werd in augustus 1969 door de groep vermoord. Actrice Margot Robbie zou de rol van Sharon op zich nemen.

Debra Tate kwam in opstand tegen de film, omdat ze bang was dat die Charles Manson zou verheerlijken. Volgens de filmmaker zelf zullen de moorden maar een kleine rol spelen in de film. Het verhaal gaat vooral om een vergane westernheld, die gespeeld wordt door DiCaprio, en zijn voormalige stuntman, gespeeld door Pitt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren