logo songteksten.net

BLØF en Chef'Special zijn Vliegende vrienden

AMSTERDAM - BLØF en Chef'Special vliegen zaterdag 15 september samen kriskras door Nederland. De twee bands zijn aan elkaar gekoppeld voor Vliegende vrienden, het eenmalige festival waarmee de jubilea van De vrienden van Amstel live! en The Flying Dutch worden gevierd.

Alle artiesten die ter gelegenheid van de jubilea naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam vliegen, zijn aan een collega gekoppeld. Zo delen Marco Borsato, Jeroen van Koningsbrugge en VanVelzen het podium en stappen André Hazes, Nick & Simon en Xander de Buisonjé samen in een helikopter. Ook Maan, Diggy Dex en Kraantje Pappie mogen zich op 15 september vliegende vrienden noemen.

Het festival koppelt ook een aantal 'oude bekenden' weer aan elkaar. Zo trekken Anouk en Douwe Bob, die in 2014 het duet Hold Me Now uitbrachten, samen op. Ook de succesvolle samenwerking van Guus Meeuwis en Rowwen Hèze krijgt een vervolg en Typhoon en DI-RECT staan weer samen op de planken, zoals ze al eerder deden tijdens De vrienden van Amstel live!.

Naast de duo's maakte de organisatie maandag ook de afsluitende acts bekend. Het publiek in Amsterdam krijgt als laatste Marco, Jeroen en Roel te zien. Typhoon speelt een thuiswedstrijd in Zwolle, en neemt DI-RECT mee naar zijn woonplaats. Ook Guus sluit af op bekend terrein, de Brabander doet met Rowwen Hèze als laatste Eindhoven aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren