logo songteksten.net

Alleen de zender verandert voor VI-trio

HILVERSUM - Na een kleine maand 'vakantie' keren Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vrijdagavond terug op televisie. Veronica is de nieuwe thuisbasis van hun veelbesproken voetbaltalkshow, die nu door het leven gaat als Veronica Inside.

In maart werd na wekenlange speculaties bekend dat het trio de overstap ging maken van RTL naar Talpa. Ook bij Veronica krijgen Genee, Derksen en Van der Gijp alle vrijheid om te zeggen wat ze willen. Aan de formule van de show, in 2011 bekroond met een Gouden Televizier-Ring, is dan ook niets veranderd. Het programma wordt zelfs opgenomen in dezelfde studio en ook de huisbands Danny Vera en The Clarks zijn weer van de partij.

Volgens Wilfred Genee was het voor John de Mol wel duidelijk dat er niets veranderd hoefde te worden. "Hij weet ook dat de kracht van het programma juist de eigenzinnigheid is en dat we alles kunnen zeggen", zei hij in een interview met Veronica Magazine. "We hebben al die jaren gezegd wat we wilden en hij snapt echt wel dat je daar niet aan moet gaan sleutelen."

Hoewel de competitie nog niet is begonnen, zullen de heren genoeg gespreksstof hebben om hun talkshow te vullen. Zo is er al Europees gevoetbald en komt ongetwijfeld de uitzending van Zomergasten met Louis van Gaal aan bod. Het wachten is wellicht op het eerste relletje. Want ook die gaan er bij Veronica zeker komen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren