logo songteksten.net

Christina Curry vindt levensstijl vriend maar niks

(Novum) - Christina Curry kan totaal niet omgaan met de levensstijl van haar nieuwe vriendje. De 20-jarige dochter van Adam Curry en Patricia Paay ging twee weken op toer met haar joodse muzikant, maar kwam van een koude kermis thuis.

"De afgelopen twee weken met de jew-zonder-naam hebben mijn ogen geopend", schrijft Christina in haar column in Hitkrant. "Er is maar een conclusie over de world of being a rock star: it sucks."

Curry vond het 'fun' om naar zijn optredens te gaan, maar acht zichzelf niet geschikt voor de levensstijl van een muzikant. "Ik hou ervan om rond tien uur 's avonds in bed te liggen, een paar mangastrips te lezen voor ik in slaap val en 's ochtends uit bed te springen om op zoek te gaan naar een Starbucks en een paar vintage stores."

Christina staat dan ook op het punt om van Londen terug te gaan naar Los Angeles en afscheid te nemen van haar muzikant. "Dan zal mijn haar niet langer ruiken naar bier en zwetende tieners. Want als de jew staat te draaien, springen ze als een gek op en neer waardoor ik hun oksels in mijn face krijg geduwd. Het wordt tijd dat ik 'adios' zeg."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren