logo songteksten.net

Heidi Montag traint kilo's eraf

(Novum) - Heidi Montag heeft er alles aan gedaan om de nodige pondjes kwijt te raken. De realityster, bekend van MTV-serie The Hills, wilde met goed fatsoen in bikini kunnen verschijnen.

"De afgelopen twee maanden heb ik elke dag van 5.00 uur tot 19.00 uur in de sportschool gezeten", beweert Heidi in het Amerikaanse blad Us Weekly. "Ik heb echt m'n best gedaan, want ik had een pool party en ik wilde in vorm zijn."

De blondine was naar eigen zeggen 'flink te zwaar'. "Ik was zwaarder dan ooit. Ik heb ontzettend veel taart gegeten met mijn man en mijn puppies. Ik moest echt weer in conditie raken." Heidi zegt ongeveer dertien kilo kwijt te zijn: ze ging van bijna zestig naar 47 kilo.

Om af te vallen ging Montag veel hardlopen en hing ze aan de gewichten. "Als je zoveel sport, versnelt je stofwisseling. Dan moet je wel zorgen dat je genoeg eet", legt ze uit. De blondine teerde voornamelijk op appels, kersen en salades.

Nadat ze eind 2009 tien cosmetische ingrepen onderging, nam Heidi een jaartje vrij van de sportschool. "Mijn borsten hadden tijd nodig om te herstellen, omdat ze zo groot zijn. Dus ik ben nu voor het eerst echt aan het sporten na mijn operaties. Soms heb ik last van steken, maar dat schijnt normaal te zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren