logo songteksten.net

Rapper Young Jeezy aangeklaagd

(Novum) - Young Jeezy wordt voor de rechter gesleept door een concertorganisator. De rapper moest optreden op Summer Splash 2011 op de Maagdeneilanden. Helaas voor de organisatie kwam de ster niet opdagen.

De 33-jarige rapper werd in maart al geboekt voor de show. Twaalf dagen voordat zijn concert gepland stond, liet Jeezy weten dat de datum mogelijk niet goed uitkwam. Bovendien overwoog hij niet te komen, zeggen bronnen rond de organisatie tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Het bedrijf drong er bij de ster op aan, ervoor te zorgen dat het optreden toch door zou gaan. Om de rapper tegemoet te komen, werd het concert een dag uitgesteld. En om het makkelijk te maken voor Jeezy huurde het bedrijf een privévliegtuig.

Helaas voor de liefhebbers van de rapper op de Maagdeneilanden bleek het vliegtuig leeg te zijn. Later belde het management van de ster om door te geven dat het optreden niet door kon gaan. De organisatie klaagt Jeezy nu onder meer aan voor fraude. Daarnaast wil het 75 duizend dollar van de rapper.

In Nederland is Young Jeezy vooral bekend als voormalig lid van de rapformatie Boyz N Da Hood. Daarnaast is zijn samenwerking met Usher Love in this Club vrij bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren