Best Kept Secret strikt Massive Attack en The National

Door ANP, woensdag 4 december 2019 20:54, bron: ANP

Best Kept Secret heeft woensdag de eerste namen op het affiche onthuld. De Britse triphopgroep Massive Attack en de Amerikaanse band The National zijn de eerste twee headliners die volgend jaar naar het festival in Hilvarenbeek afreizen.

The National viert op 12 juni het 10-jarig jubileum van zijn succesvolle plaat High Violet. Massive Attack sluit op 14 juni het hoofdpodium af. De organisatie is blij met de eerste twee namen. "The National speelde de beste show die ik ooit van ze zag op Best Kept Secret. Volgend jaar komen ze terug met een speciale show in het teken van High Violet, dat voelt nu al als een warm bad. Massive Attack, een van de invloedrijkste artiesten uit Engeland, wil ik dolgraag zien op Best Kept Secret. Dit geeft meteen het muzikale spectrum weer dat wij graag delen met onze bezoekers: van een hartverwarmend, melancholisch optreden van The National tot de tijdloze meeslepende triphop van Massive Attack!", aldus festivaldirecteur Maurits Westerik.

Best Kept Secret vindt van 12 tot en met 14 juni voor de achtste keer plaats. De kaartjes zijn vanaf dinsdagochtend te koop.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren