Omroep MAX herdenkt overleden echtgenoot André van Duin

Door ANP, donderdag 16 januari 2020 13:27, bron: ANP

Omroep MAX besteedt in de volgende uitzending van Heel Holland bakt aandacht aan het overlijden van Martin Elferink, de echtgenoot van presentator André van Duin. Dat gebeurt aan het einde van de uitzending, bevestigt een woordvoerder van de omroep na berichtgeving hierover van het AD.

Op welke wijze Martin wordt herdacht, wil MAX niet zeggen. De populaire bakshow werd afgelopen zomer al opgenomen. De omroep stond deze week al via Twitter kort stil bij het overlijden van Martin. "We wensen André heel veel sterkte met dit enorme verlies", zo viel er te lezen.

De 55-jarige Martin overleed aan de gevolgen van botkanker. "De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk", aldus André van Duin in een verklaring.

Heel Holland bakt besteedde eerder dit seizoen ook al aandacht aan de vorig jaar overleden Martine Bijl, die de eerste seizoenen het programma presenteerde. In de baktent staat prominent een foto van de presentatrice. André zette het lijstje in de eerste uitzending in de tent neer nadat hij er een kus op drukte. Vele kijkers noemden het op sociale media een onroerend moment.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten