logo songteksten.net

Ook Veronica Inside genomineerd voor Gouden RadioRing

Het radioprogramma Veronica Inside van Wilfred Genee maakt kans op de Gouden RadioRing. Genee neemt het in de verkiezing in ieder geval op tegen de ochtendshow Mattie & Marieke van Qmusic en Ekdom in de Morgen van Radio 10.

3FM-dj Rob Janssen, die het gala weer presenteert, overviel Genee met een telefoontje, waarbij hij zich aanvankelijk voordeed als radioluisteraar. In de loop van het gesprek onthulde hij zijn identiteit om bekend te kunnen maken dat Veronica Inside tot de laatste vijf kanshebbers behoort.

"Dat gaan we vanavond even vieren met zijn allen", reageerde Wilfred. Hij presenteert Veronica Inside nu ruim een jaar op Radio Veronica, samen met zijn sidekicks Rick Romijn, Niels van Baarlen en nieuwslezeres Celine Huijsmans. Momenteel vervangt cabaretier Martijn Koning tijdelijk Rick Romijn, die herstelt van een oogoperatie. "We gaan iedereen mobiliseren om te stemmen", zei Martijn Koning.

Het is de tweede keer dat Wilfred Genee meedingt naar de publieksprijs, vorig jaar maakte hij kans met The Friday Move dat hij voor BNR presenteert. Toen won Evers Staat Op.

De uitreiking van de publieksprijs is op donderdag 30 januari in theater Gooiland in Hilversum.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren