Somertijd voor derde jaar op rij in race om Gouden RadioRing

Door ANP, maandag 20 januari 2020 18:17, bron: ANP

Het radioprogramma Somertijd van Radio 10 is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Gouden Radioring, de publieksprijs voor favoriete radioprogramma. Presentator Rob van Someren werd met dit nieuws overvallen tijdens zijn middaguitzending op Radio 10.

Somertijd is intussen de vierde kanshebber. De andere genomineerde programma’s zijn de ochtendshow Mattie & Marieke van Qmusic, Ekdom in de Morgen van Radio 10 en Veronica Inside die eerder op maandag al te horen kregen dat ze in de race zijn.

"Voor de derde keer op rij, dat vind ik best bijzonder hoor. We hebben de allerleukste luisteraars van de hele wereld", reageerde Rob van Someren op de nominatie. "En dat in het jaar dat Somertijd vijf jaar te horen is op Radio 10, een jubileumjaar. Dank voor het stemmen allemaal."

Rob van Someren presenteert Somertijd iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10 samen met zijn vaste sidekicks Luuk, Cobus en Sven. Somertijd won in november 2013 al de Gouden RadioRing toen het programma nog door Radio Veronica werd uitgezonden. Ook in 2014 viel Rob in de prijzen, hij werd verkozen tot beste radioman en ontving de Zilveren RadioSter.

De uitreiking van de Gouden RadioRing is op donderdag 30 januari in theater Gooiland in Hilversum.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren