Talkshow Renze Klamer is knipoog naar Norton en Corden

Door ANP, dinsdag 21 januari 2020 16:19, bron: ANP

De nieuwe talkshow Laat op Vrijdag met Renze Klamer wordt allerminst een praatprogramma zoals die al jaren op de Nederlandse televisie gemaakt worden. Het wordt volgens de presentator een show met een knipoog naar Amerikaanse en Britse succesprogramma's als The Graham Norton Show en The Late Late Show.

"Laat op Vrijdag is anders dan andere praatprogramma's. In elke aflevering zitten twee bekende hoofdgasten, die samen een verrassende combinatie vormen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit en draait om anekdotische verhalen", aldus Renze. "In Laat op Vrijdag praten gasten over hun guilty pleasures, delen ze hun verborgen talenten en is er ruimte om een spelletje te spelen."

In de eerste uitzendingen zijn onder anderen Fidan Ekiz, Splinter Chabot, Anna Nooshin, Sander Schimmelpenninck, Rob Jetten en Soundos El Ahmadi te gast.

Laat op Vrijdag is op 7 februari voor het eerst te zien op NPO 1. De show wordt wekelijks op vrijdag uitgezonden net na middernacht, na het late NOS Journaal.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten