logo songteksten.net

Brad Pitt draagt naambordje tijdens jaarlijkse Oscars-lunch

Voor velen zal de naam Brad Pitt absoluut geen onbekende zijn. Toch doet de acteur geen aannames en droeg hij tijdens de jaarlijkse Oscars-lunch gewoon een naambordje, zo is te zien op foto's in Amerikaanse media.

Brad was samen met alle andere Oscar-genomineerden uitgenodigd voor de traditionele lunch in Los Angeles. Anders dan zijn eveneens beroemde collega's had de 56-jarige acteur een bordje opgespeld met 'Brad Pitt. Actor in a Supporting Role, Once Upon A Time… In Hollywood’.

Brad neemt het volgende maand in de categorie beste mannelijke bijrol op tegen Tom Hanks (A Beautiful Day In The Neighbourhood), Anthony Hopkins (The Two Popes) en zowel Al Pacino als Joe Pesci voor The Irishman. Het zou de eerste keer zijn dat de acteur de prestigieuze filmprijs in ontvangst mag nemen. Eerder werd hij genomineerd voor Twelve Monkeys, The Curious Case Of Benjamin Button, Moneyball en The Big Short. Wel kreeg Brad als mede-producent van 12 Years A Slave in 2013 een van de beeldjes voor beste film.

De 92e uitreiking van de Oscars vindt plaats op 9 februari.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren