logo songteksten.net

Prins Harry duikt Abbey Road Studios in met Jon Bon Jovi

Prins Harry begint zijn 'afscheidsronde' in het Verenigd Koninkrijk muzikaal. De hertog van Sussex, die per 1 april zijn koninklijke titel neerlegt, gaat volgende week vrijdag naar de Abbey Road Studios in Londen. Daar neemt de Amerikaanse rocker Jon Bon Jovi - samen met het Invictus Games-koor een nummer op voor de Invictus Games Foundation, waar de prins beschermheer van is. Dat heeft het Britse hof donderdag bekendgemaakt.

Jon Bon Jovi schreef het liedje Unbroken speciaal voor veteranen die kampen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS) en als eerbetoon. Het nummer wordt samen met het koor van oud-militairen opgenomen in de studio, waar The Beatles ook elf platen opnamen, en in maart uitgebracht. Alle opbrengsten van het liedje gaat naar de organisatie voor veteranen met blijvend letsel.

Harry zal niet meezingen op het nummer, maar wel bij de opnames aanwezig zijn. De zanger zal hem vertellen over Unbroken en de prins praat ook met leden van het koor.

Invictus Games

Harry en Meghan zijn van 28 februari tot en met 9 maart in het Verenigd Koninkrijk voor verschillende evenementen. Daarna reist het koppel terug naar Canada, waar de twee samen met zoontje Archie een groot deel van de tijd verblijven.

In mei is is het koppel ook van de partij tijdens het militaire sportevenement Invictus Games in Den Haag. Daar is ook prinses Margriet, erevoorzitter van de Invictus Games 2020, bij aanwezig.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren