logo songteksten.net

Ook dit jaar weer Televizier-Ster in categorie Online-videoserie

De eerste Televizier-Ster in de categorie Online-videoserie werd in 2019 gewonnen door Nienke Plas met haar Shitty Diary. Dit jaar is het weer mogelijk om te stemmen op een YouTube-serie, maakte de organisatie bekend. De stembussen voor de kwalificatieronde zijn dinsdag geopend.

De prijs werd vorig jaar geïntroduceerd om stil te staan bij al het moois wat gemaakt wordt in de online-videowereld en om de content creators hiervoor erkenning te geven. De organisatie van de Televizier Ring heeft voor dit jaar alvast een aantal suggesties gegeven, maar mensen kunnen ook zelf YouTubers toevoegen.

Zo kan er nu al gestemd worden op onder anderen Dylan Haegens, Monica Geuze, Andy van der Meijde en Bram Krikke. Nienke Plas is ook weer opgenomen in de voorlopige kieslijst met haar serie Nienke weet niet alles maar wel veel.

De stembussen voor de kwalificatieronde sluiten op woensdag 22 april. De top 20 plaatst zich dan voor de nominatieronde die van 18 augustus tot 21 september loopt. De beste drie in die ronde worden uiteindelijk genomineerd voor een Televizier-Ster.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren