Adam Savage ontkent seksueel misbruiken van zusje

Door ANP, woensdag 1 juli 2020 09:03, bron: ANP

Oud-presentator Adam Savage, bekend van het programma Mythbusters, ontkent dat hij zijn zusje Miranda Pacchiana vroeger als kind seksueel heeft misbruikt. De nu 51-jarige Miranda spande daar dinsdag een rechtszaak over aan.

Volgens Miranda heeft Adam haar van 1976 tot 1979, zij waren toen respectievelijk 7-10 jaar en 9-12 jaar oud, seksueel hebben misbruikt. In een verklaring aan People weerlegt Adam de claim van zijn zusje, die volgens zijn familie met mentale problemen kampt.

"Hoewel ik hoop dat mijn zus de hulp krijgt die ze nodig heeft om rust te vinden, moet dit afgelopen zijn. Jarenlang heeft ze mij en mijn familie meedogenloos valselijk beschuldigd tegenover iedereen die het wilde horen. Door voor het geld jarenlang vele gelogen verhalen over ons te delen, heeft ze onze hele familie gemarteld en zichzelf van ons afgescheiden."

Ook Adams moeder Karen heeft gereageerd op de claim van haar dochter. "Het maakt me zeer verdrietig dat ik dit moet zeggen, maar mijn dochter kampt met zware mentale gezondheidsproblemen. Het is verschrikkelijk dat ze Adam en onze hele familie hier doorheen sleept. Adam is een goede man en ik steun hem volledig."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren