logo songteksten.net

100% NL zet Nederlandstalig talent in het spotlicht

Radiozender 100% NL zet maandelijks een veelbelovend muziektalent in de oranje schijnwerpers. In De Spot krijgen verschillende artiesten een maand lang de kans zichzelf te laten horen aan het grote publiek. De talenten worden uitgedaagd Nederlandse liedjes te coveren. Van de grootste nummers van nu tot aan bekende hits uit vervlogen tijden.

Maandag om 16.00 uur wordt in het programma van Chantal Hutten afgetrapt met Kes. De 19-jarige Kes van den Broek schopte het in het laatste seizoen van The Voice Of Holland tot de halve finale en bracht onlangs haar eerste single uit, genaamd Brief. De zangeres schuift iedere maandag van juli aan bij Chantal.

In de maand augustus is de beurt aan Pjotr (25). Hij bracht onlangs al een nieuwe track uit. Ook hij zal Nederlandse covers ten gehore brengen. Welke dat zijn, wordt binnenkort door Hutten bekendgemaakt.

Presentatrice Chantal Hutten heeft zin in het initiatief: "Door programma's als De Beste Zangers van Nederland en The Voice of Holland wordt er veel talent ontdekt. Maar die verdwijnen regelmatig net zo snel weer naar de achtergrond. Dat is zo zonde. Bij 100% NL geven we die artiesten graag een podium. Namen die nog maar een aantal jaar zijn doorgebroken, zijn nu al niet meer te missen in de gemiddelde hitlijsten. We beloven luisteraars veelbelovend talent met spraakmakende covers waar we hopelijk nog veel van gaan horen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren