logo songteksten.net

Bruce Springsteen en Mary J. Blige op inauguratieplaylist Biden

Ter gelegenheid van de inauguratie van aankomend president Joe Biden op 20 januari, heeft Biden's Presidentiële Inauguratie Comité een speciale playlist uitgebracht. Op de lijst staan alle favoriete nummers van Biden en aankomend vice-president Kamala Harris, zo schrijft Rolling Stone vrijdag.

Naast favoriete nummers, staan er ook zogeheten ‘walk-on’ nummers op de lijst. Deze nummers worden gebruikt wanneer de aankomend president of aankomend vice-president een podium op komt lopen. Biden zijn 'walk-on' nummer is We Take Care of Our Own van Bruce Springsteen en voor Harris is dit Work That van Mary J. Blige.

De playlist bestaat verder uit tientallen favoriete nummers van Biden en Harris. Zo kunnen luisteraars onder meer nummers van Kendrick Lamar, Salt-N-Pepa en Bill Withers terugvinden in de lijst.

Voor het uitbrengen van de playlist werkte het comité samen met verschillende bedrijven om ervoor te zorgen dat de playlist op alle grote streamingplatforms te beluisteren is. Ook is er een speciale gemixte versie van de lijst te vinden op Soundcloud.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren