logo songteksten.net

Will Smith sluit politieke carrière niet uit

Waar hij daar in het verleden vaker over grapte, lijkt Will Smith er tegenwoordig serieus over na te denken om de politiek in te gaan. In de podcast Pod Save America gaf de acteur aan dat op een bepaald moment wel te overwegen.

"Ik denk dat ik voor nu even wacht tot alle puin is geruimd, maar later wil ik er wel over nadenken", aldus de 52-jarige. "Ik heb absoluut een mening. Ik ben optimistisch, ik heb hoop, ik geloof in begrip tussen mensen en ik geloof in de mogelijkheid om harmonieus met elkaar om te gaan. Ik wil zeker iets bijdragen, of dat nu op artistiek niveau blijft of op enig moment in de politieke arena zal zijn."

In de podcast, die wordt gepresenteerd door vier voormalig Witte Huis-medewerkers van Barack Obama, besprak Will ook zijn ervaringen met racisme. "Ik ben in mijn leven vijf of zes keer recht in mijn gezicht het n-woord genoemd. Gelukkig voor mijn denkbeeld, was dat nooit door een slim persoon. Ik ben opgegroeid met het idee dat racisten en racisme dom waren, en dat je ze kon negeren. Ik heb nog nooit een racist in de ogen gekeken en daar ook maar iets achter gezien wat ik als intelligentie zou betitelen."

Laatst gewijzigd op: 3 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren