logo songteksten.net

Nieuwe film Penoza-regisseur geselecteerd voor Tribeca in NY

De speelfilm Do Not Hesitate van regisseur Shariff Korver beleeft in juni zijn wereldpremière binnen de internationale competitie van het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt.

Do Not Hesitate is de tweede speelfilm van Shariff Korver die in 2014 debuteerde met Infiltrant. Daarnaast maakte hij een flink aantal afleveringen van hitseries Penoza en Zwarte Tulp.

De film gaat over drie jonge Nederlandse soldaten op vredesmissie in het Midden-Oosten. Joes Brauers, Spencer Bogaert, Tobias Kersloot en Omar Alwan vertolken de hoofdrollen. Het scenario is van Jolein Laarman, de film is geproduceerd door Lemming Film.

Geweldige plek

"Ik sprong een gat in de lucht, toen ik hoorde dat we op Tribeca in wereldpremière gaan", meldt Korver. "Wat een geweldige plek om je film voor het eerst aan een publiek te laten zien."

Tribeca viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan en vindt, vanwege corona in hybride vorm, plaats van 9 tot en met 20 juni in New York. Do Not Hesitate is in november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren