logo songteksten.net

Top Notch: de deur staat altijd open voor Ronnie

De deur staat bij Top Notch altijd open voor Ronnie Flex. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten aan het ANP na berichtgeving van RTL Boulevard. Donderdag liet het platenlabel weten niet meer met de rapper samen te werken.

"De exclusieve samenwerking tussen Ronnie en ons is inderdaad gestopt vorig jaar. Alle mensen bij Top Notch vinden dat heel jammer want we beschouwen hem één van de beste artiesten die Nederland ooit voortgebracht heeft en waren heel trots om voor hem te werken", laat de zegsvrouw weten. "Soms kun je het zelfs in een heel langlopende en succesvolle relatie niet eens worden met elkaar, dat gebeurde helaas. We vinden het niet chic om verder over de details te praten."

Flex plaatste in de nacht van woensdag op donderdag een aantal berichten op Twitter. Later verwijderde de rapper deze teksten weer. Hij schreef: "Dat jullie mij hebben laten gaan is een schande voor nl muziek.. ik hou met heel mijn hart van hip hop en de cultuur, ik heb jullie hits gegeven. Ik heb andere artiesten van jullie hits gegeven. Ik heb jullie alles gegeven wat ik heb... het is een pure schande, dat meen ik echt."

Het management van Ronnie, SPEC, was nog niet bereikbaar voor commentaar. Het is de tweede keer in een maand tijd dat Top Notch een artiest laat vallen. Eind maart liet het platenlabel weten per direct de samenwerking met de in opspraak geraakte Bilal Wahib te staken.

Laatst gewijzigd op: 1 maand geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren