logo songteksten.net

Ruim 4,5 miljoen mensen bekijken aflevering Red Light

De serie Red Light, van Carice van Houten en Halina Reijn, is een hit. De afleveringen werden lineair door zo'n miljoen mensen per week op televisie bekeken. Daarnaast keken ruim 4,5 miljoen de afgelopen weken een aflevering van de serie op NPO Start, de streamingdienst van de NPO.

Dat heeft BNNVARA vrijdag gemeld. De laatste aflevering is vrijdagavond te zien op NPO1.

"Mooi dat een topserie als Red Light zo massaal via NPO Start wordt bekeken", stelt mediadirecteur Robert Kievit van BNNVARA. "Het laat zien hoe goed de publieke omroep zijn kijkers inmiddels ook via streaming bedient."

Mensensmokkel

Red Light is de eerste Nederlandstalige televisieserie waarin Carice van Houten en Halina Reijn samen te zien zijn. Zij zijn ook creative producers van de serie, die verder geproduceerd is door Hollands Licht en Eyeworks Belgiƫ.

Het verhaal gaat over drie vrouwen van wie de levens in elkaar verstrengeld raken na een mysterieuze verdwijning. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. De serie won al diverse prijzen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren