logo songteksten.net

Concert van supergroep The Streamers begint met opname in paleis

Supergroep The Streamers is dinsdagavond om iets voor half negen het livestreamconcert bij het terrein bij Paleis Noordeinde in Den Haag begonnen. De groep, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Miss Montreal, VanVelzen en Nick & Simon treedt op vanaf het plein bij de Koninklijke Stallen.

Het optreden begon later dan gepland door een stormloop op kaartjes in de laatste paar uur. De organisatie liet tickethouders via sociale media weten dat zij even geduld moesten hebben. Het voorprogramma, dat bestond uit een rondleiding van Frank Lammers door de Koninklijke Stallen, begon al iets na 20.00 uur.

Het eerste lied was een cover van Our house van Crosby, Stills & Nash door onder anderen Acda & De Munnik, Typhoon en Roel van Velzen. Dit lied werd gezongen in de kleine balzaal in Paleis Noordeinde. Het eerste lied dat live op de binnenplaats werd gezongen was Alles is liefde, de titelsong van de gelijknamige hitkomedie uit 2007.

Eerder op de dag kwamen koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane al even kijken bij de repetitie. Het is voor het eerst dat bij Paleis Noordeinde een groot popconcert plaatsvindt.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren