logo songteksten.net

Salma Hayek: samenwerken met Lady Gaga is geweldig

Salma Hayek en Lady Gaga werken momenteel samen aan de film House of Gucci, waarin Gaga de rol van Patrizia Reggiani speelt, de vrouw die de moord op haar ex-man Maurizio Gucci plande. Hayek kruipt in de rol van de helderziende die ervan werd beschuldigd medeplichtig te zijn aan de moord. En volgens Hayek is het een feest om met Lady Gaga samen te werken. Dit meldt Variety.

"Nog voordat de opnames in Italiƫ begonnen, spraken we elkaar al over de telefoon. En toen klonk ze al helemaal als Patrizia...het was gewoon alsof ze haar was. Gaga is zo ontzettend professioneel en wil alles tot in de puntjes perfect hebben. We konden niet wachten om aan het werk te gaan en alles waar we het over gehad hadden in beeld te brengen," aldus Salma.

De film is Hayeks terugkeer op de filmset nadat ze bijna bezweek aan het coronavirus. "Ja, dit was voor mij de perfecte baan om weer te beginnen. Het is een spannend verhaal om weer te geven en nogmaals, als je dan ook nog eens met Gaga werkt...dan krijg je daar enorm veel energie van."

Wat Gaga volgens Salma zo goed maakt is haar gehoor. "Ze is muzikant en heeft echt een soort zesde zintuig voor geluiden, accenten en gehoor. Daardoor kan ze heel goed improviseren en inspelen op dat wat ze hoort. Daarbij is ze heel toegewijd en bovenal een teamspeler. Dat verwachten mensen niet direct omdat ze zo succesvol is als solo artiest, maar ze is de eerste die altijd zegt: zonder anderen ben ik niks. En die houding heeft ze ook op de set. Dat maakt het simpelweg geweldig om met haar te werken."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren