Welkom op het nieuwe Songteksten.net

Door Websmurf, vrijdag 1 augustus 2008 14:24

Zoals jullie zien is er een nieuwe versie van de site. Het werd, na een lange periode van stilte wel eens tijd voor een update.

De vorige versie van de site is online gegaan in december 2004 en heeft dus bijna 4 jaar online gestaan. In die jaren tijd heeft de site behoorlijk wat bezoekers gehad.

Doordat ik de laatste periode niet zoveel tijd meer had om alles up to date te houden, zijn de bezoekersaantallen wat in gaan zakken. Reden genoeg om maar eens te gaan zitten voor een nieuwe versie.

Nieuwe fucties
De nieuwe versie is ongeveer een maand in ontwikkeling geweest en biedt behalve een nieuw uiterlijk ook een stuk meer functies en is makkelijker uitbreidbaar.
Een aantal functies van de oude site is niet mee overgezet (zoals het gastenboek en de fotoalbums), ik wilde me eerst concentreren op de core items van de site, en dat is toch voornamelijk de songteksten en het nieuws. Wanneer de site wat langer online staat, is het wel de bedoeling dat deze onderdelen terugkomen.

Accounts
Op dit moment zijn alle accounts die actief zijn geweest op de site (door een posting te doen in het forum, of te reageren op nieuws overgezet naar de nieuwe site. Alle andere accounts zijn verwijderd.
Mocht je een account aan willen maken, dan kun je dat doen door rechtsbovenin op "Registreren" te klikken.

Songteksten
We gaan de komende weken ons best doen alle recente teksten weer op de site te zetten, en ook elke dag weer nieuws op de site te gaan plaatsen.

Veel plezier op de nieuwe site!

Laatst gewijzigd op: vrijdag 1 augustus 2008 14:26

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren