logo songteksten.net

VI-trio: gelukkig niet met ruzie weggegaan bij RTL

De mannen van Veronica Inside zijn blij dat ze drie jaar geleden niet met ruzie weg zijn gegaan bij RTL nu hun werkgever Talpa mogelijk gaat fuseren met RTL. Dat lieten Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp dinsdag weten aan het begin van de uitzending van De Oranjezomer, dat ze momenteel dagelijks maken.

"Terug op het oude nest!", begon Genee de uitzending op SBS6. "Ja, plotseling weer RTL, gelukkig zijn we er niet met ruzie weggegaan", antwoordde Derksen, die vervolgens gekscherend zei te verwachten dat RTL-directeuren Sven Sauvé en Peter van der Vorst "vannacht al" voor zijn deur zouden staan met "bloemen en een grote tas met geld".

'Gijp' vindt het prima als ze straks mogelijk weer onder RTL vallen. "Ik moet je zeggen: ik vond het bijzonder aardige mensen. Die Sven vond ik een heel aardige gozer", aldus Van der Gijp, al vond hij het onbegrijpelijk dat RTL en Talpa niet samen de rechten van de Formule 1 hadden aangekocht.

Genee benadrukte daarop dat de fusie nog goedgekeurd moet worden. "Hebben we nu voor Jan Lul lopen zeggen dat ze heel aardige mensen zijn?!", lachte Derksen daarop.

Het VI-trio maakte onder verschillende namen jarenlang programma's voor RTL. In 2018 stapten ze gezamenlijk over naar het Talpa van John de Mol.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren