logo songteksten.net

Zodiac de Musical is failliet en stopt per direct

Zodiac de Musical gaat faillissement aanvragen. De voorstellingen in de voormalige Koepelgevangenis in Breda stoppen daarom per direct, is te lezen op de website van de musical. Een woordvoerder bevestigt het nieuws aan het ANP.

De coronacrisis heeft "teveel impact" gehad. "Waardoor we ondanks vele inspanningen onze prachtige productie niet langer kunnen draaien. De impact op cast, crew, partners en leveranciers is groot", luidt het bericht op de website.

Eind vorige maand werd Zodiac de Musical nog verlengd tot en met januari. Met mensen die kaartjes hadden, wordt nog contact opgenomen. "Vanaf dinsdag informeren we verder, waaronder boekers van kaartjes."

De musical, die in juli in première ging, gaat over de twaalf sterrenbeelden. De voorstelling speelt zich in de lucht af; door de ronde zaal en hoogte van de koepel worden bezoekers aan alle kanten door het verhaal omgeven. De hoofdrollen werden gespeeld door onder anderen Samir Hassan en René van Kooten. William Spaaij heeft Zodiac de Musical geregisseerd.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren