Nedtlyrics.nl vertalingen voortaan te vinden op Songteksten.net

Door Websmurf, dinsdag 12 mei 2009 16:00, bron: Songteksten.net

De complete database van vertalingen en songteksten van de website Nedtlyrics.nl is voortaan te vinden op Songteksten.net. In totaal zijn hiermee bijna 20.000 vertalingen en ongeveer 9.000 compleet nieuwe songteksten toegevoegd aan de site.

Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Nedlyrics, een site waarop veel songteksten met hun vertalingen te vinden zijn, ermee gestopt was hebben we contact gezocht met het team van Nedtlyrics met het verzoek om hun werk voort te zetten op onze website.

De afgelopen paar dagen is hard gewerkt om alle vertalingen gekoppeld te krijgen aan de huidige database van Songteksten.net en dat werk is nu voltooid. In de tabs bovenin is de optie "Vertalingen" toegevoegd, de Top 40 is hiermee verplaatst naar de "Songteksten" tab. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om alle beheer mogelijkheden gereed te krijgen. Ook zullen we de vertalingen steeds beter proberen naar voren te brengen. Het zelf toevoegen van vertalingen is ook nog iets waaraan gewerkt wordt.

Van het team van Nedtlyrics zijn ook een aantal mensen overgestapt naar onze website en samen zullen we eraan werken om de database zo compleet mogelijk te krijgen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren