'Actie Dotan verdient niet schoonheidsprijs'

Door ANP, dinsdag 17 april 2018 20:21, views: 11, bron: ANP

AMSTERDAM - Patty Harpenau vindt dat de actie van haar zoon Dotan "niet echt helemaal de schoonheidsprijs verdient". Dat zei de schrijfster en kunstenares dinsdag in Shownieuws.

Desondanks vindt Patty dat er in de vele reacties die Dotan krijgt grenzen worden overschreden. Niet alleen de singer-songwriter, die het publiek jarenlang voorloog met nepaccounts op social media, ook zijn moeder krijgt de volle laag. "Mijn hele mailbox zit vol met haatmail", verzuchtte Patty. "Echt reacties als: kuthoer, dat je zo’n kind op de wereld hebt gezet."

Dotan vertelde maandagavond in RTL Late Night dat hij met de dood is bedreigd nadat de Volkskrant zijn bedrog openbaarde. "Het is heel makkelijk om in de slachtofferrol te schieten. Ik ben met de dood bedreigd, voor van alles en nog wat uitgemaakt. Maar als iemand echt denkt dat ik zo'n bericht aan het kloppen ben, dan zou ik diegene ook een lul vinden", zei de zanger aan tafel bij Humberto Tan.

Volgens Shownieuws hebben Dotan en Patty momenteel alleen contact via WhatsApp. De zanger zou zijn 'internettrollen' niet alleen hebben gebruikt om zijn imago op te poetsen. Ook moesten zij volgens de Volkskrant zijn Wikipedia-pagina aanpassen en alle verwijzingen naar zijn moeder verwijderen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren