The Weeknd gooide muziek weg na breuk Selena

Door ANP, vrijdag 18 mei 2018 01:56, views: 5, bron: ANP

LOS ANGELES - The Weeknd schreef tijdens zijn relatie met Selena Gomez een "vrolijk en prachtig" album. Maar na de breuk met de zangeres gooide hij alle muziek die op de plaat zou komen te staan weg, zo vertelt hij in een interview in Time.

Het muzikantenpaar ging in oktober uit elkaar, waarna The Weeknd een nieuw album schreef en produceerde, My Dear Melancholy, dat eind maart uitkwam. "Daarvoor had ik al een heel album geschreven, alles was klaar. Die muziek stond juist ver van melancholie af, omdat het een hele andere fase in mijn leven was."

Na de release van My Dear Melancholy werd er al veel gespeculeerd over de nummers, die veel over de breuk met zijn ex zouden gaan. De zanger wil in het interview niet ingaan op de precieze betekenis, maar verklaart wel dat het "therapeutisch" was aan het album te werken. "Je wil het er allemaal uitgooien en dat hoofdstuk afsluiten."

Volgens de zanger zullen zijn fans het Selena-album nooit te horen krijgen. "Ik wil niet optreden met iets dat niet overeenkomt met mijn gevoel", aldus de 28-jarige.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren