Romy combineert tv-shows met theater

Door ANP, vrijdag 13 juli 2018 13:10, views: 7, bron: ANP

HILVERSUM - Romy Monteiro blijft nog tot eind van het jaar programma's presenteren voor AVROTROS. Wat er daarna gaat gebeuren is nog ongewis. Dit zegt een woordvoerster van de publieke omroep in een reactie op het nieuws dat Romy volgend jaar bij SBS6 de nieuwe talentenjacht DanceSing presenteert met Johnny de Mol.

Romy Monteiro tekende eind 2016 een contract bij AVROTROS. Ze nam de presentatrice van de familiespelshow Mijn vader is de beste op NPO Zapp over van Monique Smit en Yolanthe Sneijder-Cabau. Sinds 2016 presenteert ze met Frits Sissing The Musical Sing-a-Long, het afsluitende evenement van De Uitmarkt in Amsterdam. Dat gaat ze ook dit jaar weer doen. Ook presenteert ze dit jaar nog het Kerst Muziekgala. Volgens de AVROTROS-woordvoerster is nog niet bekend of Romy daarna aan de omroep verbonden blijft.

Romy, de dochter van Antje Monteiro, vergaarde in 2014 bekendheid met haar deelname in The Voice of Holland. Haar grote doorbraak kwam in 2015 met de hoofdrol in de musical The Bodyguard, een rol waarvoor ze een Musical Award won voor Aanstormend Talent.

Ze keert volgend jaar terug in het theater. Vanaf februari reist ze langs de Nederlandse theaters met haar eigen concert All At Once. Romy Monteiro - All At Once gaat op zondag 10 februari 2019 in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna volgt een tournee langs ruim zestig theaters.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren