Nieuwe liefde voor vader van OG3NE

Door ANP, zondag 12 augustus 2018 08:13, views: 29, bron: ANP

DEN HAAG - Ricardo Vol, de vader van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, is opnieuw verliefd. Ruim een jaar nadat hij zijn vrouw Isolde verloor aan kanker, heeft hij weer een relatie.

"Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine", schrijft de vader van Lisa, Amy en Shelley op Instagram bij een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin.

Vorige maand postte Ricardo nog een emotioneel bericht over Isolde: "Het zal nooit te bevatten zijn dat je er niet meer bent. Al die minuten, uren, weken en maanden zonder jou. Vandaag alweer een jaar en toch voelt het alsof het verleden week was, dat ik je voor de laatste keer kuste en vertelde ‘hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je ga missen’. Het zal nooit anders zijn, maar ik probeer mezelf eraan te houden, alles uit het leven te halen, te leven voor het geluk. Maar wat mis ik je daarbij, mijn mooie, lieve Isolde."

De moeder van Lisa, Amy en Shelley overleed vorig jaar aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Isolde was ook de inspiratie voor het nummer Lights And Shadows, het liedje waarmee OG3NE Nederland vorig jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. Het nummer is geschreven door Ricardo, die vaker muziek schrijft voor zijn dochters.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren