Zoon duwt gezicht Chris Hemsworth in taart

Door ANP, zondag 12 augustus 2018 12:32, views: 40, bron: ANP

LOS ANGELES - Chris Hemsworth is met zijn gezicht in de taart geduwd door zijn vierjarige zoontje. De Thor-acteur deed zijn relaas op Instagram.

Chris vierde zaterdag zijn 35e verjaardag en dus was het tijd voor taart. Op Instagram postte hij een foto van zijn vrouw Elsa Pataky, zichzelf en zijn (nog intacte) verjaardagstaart. "Gelijk nadat deze foto was genomen, heeft mijn zoon mij op brute wijze aangevallen in de rug (vanwege zijn ninja-training) en smeet mijn gezicht in de brandende kaarsen. Ik zal nu Deadpool spelen zodra @vancityreynolds ermee stopt", schreef hij bij het kiekje.

Chris speelt al jaren de Marvel-god Thor terwijl Marvel-antiheld Deadpool, wiens gezicht onder de littekens van brandwonden zit, wordt vertolkt door Ryan Reynolds. Aangezien Reynolds een notoire grappenmaker is, sprong hij gelijk bovenop de tweet van Hemsworth. "Raar. Mijn dochter heeft mij ZOJUIST in het rechteroog gestoken. (Ze is geen ninja, maar ze IS wel een beetje een eikel) Het punt is, we kunnen eindelijk wisselen van rollen..." De acteur verwijst daarmee naar het personage van Chris dat een oog verloor in een van de Marvel-films.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren