Britney Spears blikt terug op grootste hit

Door ANP, maandag 13 augustus 2018 02:18, views: 24, bron: ANP

LOS ANGELES - De allereerste single die Britney Spears uitbracht was ook meteen haar eerste wereldwijde nummer 1-hit: Baby One More. Het nummer viert aankomende herfst zijn twintigste verjaardag en dat was voor de popprinses reden om in The Guardian terug te blikken op die bijzondere periode uit haar loopbaan.

"Jeetje, die 20 jaar zijn echt voorbij gevlogen. Het was een ontzettend leuke en gekke tijd, waarin ik in een constante roes zat. Baby One More Time gaat over de stress die we allemaal ervaren als tieners. Ik wist dat het een te gek nummer was maar je kan nooit anticiperen op hoe het door het publiek ontvangen zal worden," aldus Britney.

Het nummer kwam uit in oktober 1998 en werd opgenomen in Zweden, waar Spears destijds 10 dagen verbleef. "Ik kan me herinneren dat ik bevangen was door de schoonheid van Stockholm, maar omdat we zo hard werkten heb ik toen nauwelijks tijd gehad om de stad te verkennen. Ik werkte samen met producer Max Martin, een genie. Alles viel op z'n plek toen. In mijn ogen is hij een van de beste songwriters aller tijden."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten