Dochter Paay vertelt in Utopia over misbruik

Door ANP, maandag 14 januari 2019 17:07, views: 9, bron: ANP

HILVERSUM - Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, doet woensdag in het programma Utopia opmerkelijke uitspraken over haar verleden. Zij vertelt aan Utopia-inwoner Franny, die heeft geworsteld met een depressie, over de depressie waar zij mee kampte als gevolg van misbruik waar zij in het verleden mee te maken heeft gehad.

De Telegraaf heeft de eerste beelden van het gesprek maandag op de website gedeeld. Curry spreekt over "nare ervaringen met mannen: ik heb mezelf echt laten misbruiken". Ook zegt ze te zijn aangerand. Curry geeft verder geen details over het misbruik. Het gehele gesprek is woensdagavond op SBS6 te zien.

Patricia Paay laat in een reactie aan De Telegraaf weten niet op de hoogte te zijn van het misbruik, maar wel dat het plaats gevonden zou hebben tijdens het verblijf van Curry in Los Angeles.

Het is niet de eerste maal dat het model openhartig is over haar seksverleden. Eerder vertelde zij in het BNN-programma Spuiten & Slikken tijdens haar verblijf in Los Angeles te hebben meegedaan aan orgies met verslaafden.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren