logo songteksten.net

Bertie heeft Boer zoekt vrouw onderschat

AMSTERDAM - Boerin Bertie Steur had van tevoren niet verwacht dat de impact van Boer zoekt vrouw zo groot zou zijn. "Als ik wist dat ik zo vaak herkend en aangesproken zou worden op straat, had ik heel goed over mijn deelname aan BZV nagedacht. En weet ik niet of ik weer ‘ja’ zou zeggen", zegt de boerin, die in 2014 in het programma op zoek ging naar een vrouw, in Flair.

"Ik was naïef, ik wilde meedoen aan het programma omdat ik graag een vriendin wilde. Ik heb de impact van het programma niet kunnen inschatten", vertelt Bertie. "De ene dag reed ik gewoon rustig op mijn tractor door het veld, de andere dag lagen bij wijze van spreken de fotografen in de bosjes op mijn erf.”

De Zeeuwse hield een relatie met Esther over aan Boer zoekt vrouw, maar de twee gingen na een paar jaar uit elkaar. Haar huidige vriendin Rosita leerde Bertie ook kennen tijdens Boer zoekt vrouw. Rosita gaf zich op maar stapte destijds uit de show omdat ze gevoelens had voor een andere vrouw. Een paar jaar later kwamen de dames alsnog bij elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren