Club AIR zoekt oplossing voor gedupeerde Drake-fans

Door ANP, woensdag 17 april 2019 16:06, views: 17, bron: ANP

AMSTERDAM - Club AIR in Amsterdam wil gedupeerde bezoekers van de afterparty van het concert van Drake tegemoetkomen. Samen met de andere organisatoren zoekt men naar "een passende oplossing", staat in een statement.

Drake zou dinsdagavond een grootse afterparty geven in Club AIR samen met een aantal andere artiesten. Fans betaalden in sommige gevallen grof geld voor de show maar gingen teleurgesteld naar huis. Drake verliet namelijk na "anderhalf uur" plotseling de tent, aldus Club AIR. "Zijn fans en Team AIR in onzekerheid achterlatend."

Na het vertrek van Drake gingen ook aangekondigde optredens van Boef en Ronnie Flex niet door. "Wij wachten nog op een verklaring", stelt Club AIR. Op sociale media reageerden veel bezoekers woedend.

Drake heeft de laatste tijd al niet zo'n goede band met zijn Nederlandse fans. De zanger en rapper zegde tot nu toe al drie keer een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam om diverse redenen af. Maandag en dinsdag gingen zijn shows in de concerthal wel door, al moest Drake het met een halflege zaal doen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren