Will Smith helpt radiodj bij huwelijksaanzoek

Door ANP, vrijdag 17 mei 2019 09:26, bron: ANP

AMMAN - Will Smith heeft zich in Amman van zijn meest romantische kant laten zien. De acteur hielp een radio-dj zijn vriendin ten huwelijk te vragen, zo is te zien in een video die Will op Instagram plaatste.

"Dit is zo fantastisch", zegt een opgetogen Will voordat hij aan de slag gaat. "My man Kris wil dat ik zijn girl ga verrassen." De acteur verrast Brianna, inmiddels de verloofde van de in Dubai beroemde dj Kris Fade, met een "selfie set-up".

Will probeert een selfie te maken met Brianna, maar hij loopt vooral te klungelen met zijn telefoon. "Mijn dochter vertelt me altijd hoe je die selfies moet maken", zegt de Aladdin-acteur, bij wie het maar niet wil lukken een goede foto te maken. Terwijl Will en Brianna stuntelen, gaat Kris achter de twee op z'n knieën. Ineens kijkt Will naar iets achter Brianna en zegt "oh-oh". Brianna draait zich om en ziet daar Kris op één knie zitten met een ring in zijn hand.

De aanstaande bruid is met stomheid geslagen en kan naast 'ja' nauwelijks nog iets uitbrengen. "Onwijs bedankt Will Smith", zegt de kersvers verloofde Kris. "Ik hou van je mijn vriend." Brianna reageerde later op Instagram op Wills video. "Dankjewel dat je deze dag zo speciaal voor ons hebt gemaakt. Ik kan het nog steeds niet geloven."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren