Vonkenregen onderbreekt premiere Hobbs & Shaw

Door ANP, zondag 14 juli 2019 09:08, views: 24, bron: ANP

LOS ANGELES - De première van de film Hobbs & Shaw, een spin-off van The Fast and the Furious-serie, is zaterdagavond kort onderbroken door een mechanisch defect. Een onderdeel van het elektrische netwerk in de bioscoopzaal haperde, waarna het begon te flikkeren en te knallen. Er schoot zelfs een vonkenregen de zaal in, zo melden verschillende Amerikaanse media.

De onderbreking zorgde voor enige verwarring, al bleven de meeste bezoekers kalm. Toen de rust geheel was weergekeerd, sprak hoofdrolspeler Dwayne 'The Rock' Johnson de gasten toe. Hij benadrukte dat hij de veiligheidssituatie vanuit de coulissen nauwlettend in de gaten zou blijven houden. Voor mede-hoofdrolspeler Jason Statham gold dat volgens The Rock niet; "Jason is in dolle paniek weggerend", voegde hij eraan toe.

In Hobbs & Shaw spelen Dwayne Jonson en Jason Statham Luke Hobbs en Deckard Shaw, twee personages uit The Fast and the Furious-films. Ze nemen het op tegen een cyber-genetisch gemodificeerde internationale terrorist, gespeeld door Idris Elba.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten