Ariana Grande geschokt door gedrag fotograaf

Door ANP, dinsdag 23 juli 2019 10:58, views: 11, bron: ANP

LOS ANGELES - Ariana Grande waarschuwt modellen om hun grenzen te bewaken nadat een fotograaf waarmee ze vaker samenwerkte, is beschuldigd van seksuele intimidatie. De zangeres zegt geschokt en verdrietig te zijn door het nieuws.

Het Amerikaanse model Sunnaya deelde een paar dagen geleden screenshots van een vermeend gesprek met fotograaf Marcus Hyde. Hierin belooft Hyde het model een gratis fotoshoot in ruil voor naaktfoto's. Wanneer ze weigert, zegt Hyde dat het dan 2000 dollar kost.

"Ik haat het om dit soort dingen te horen. Ik vind het heel erg dat dit iemands ervaring is geweest en weet dat het niet zo hoeft te gaan", reageert Ariana in haar Instagram Stories. "Doe geen shoots met fotografen waar je je ongemakkelijk bij voelt of die je het gevoel geven dat je je kleren uit moet trekken terwijl je dat niet wilt. Als ze zeggen dat je meer moet betalen omdat je kleding aanhebt dan is dat gestoord en ik vind het heel erg dat het jou is overkomen. Ik beloof je dat er heel veel respectvolle, aardige en getalenteerde fotografen zijn."

Marcus heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Wel verwijderde hij kort nadat het nieuws naar buiten kwam zijn Instagram-account. Marcus legde in zijn carrière ook sterren als Kim Kardashian, Kanye West, Childish Gambino en Chance the Rapper vast. Kim en Kanye doneerden vorig jaar nog 25.000 dollar aan de fotograaf om bij te dragen aan zijn ziekenhuisrekening na een ernstig auto-ongeluk.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren