Tweede editie van EO's Kerstfeest in de stad komt naar Maassluis

Door ANP, maandag 16 september 2019 15:10, bron: ANP

De tweede editie van het EO-evenement Kerstfeest in de Stad, voor een miljoen tv-kijkers een vast onderdeel van de jaarlijkse kerstbeleving, wordt gehouden in Maassluis. Het evenement vindt plaats op zondag 8 december en de uitzending is op woensdag eerste kerstdag op NPO 1, kondigde de Evangelische Omroep maandag aan.

Tijdens het evenement dat vorig jaar in Rotterdam werd georganiseerd, zingen artiesten bekende kerstsongs en ontmoeten ze cliƫnten van het Leger des Heils die aangrijpende persoonlijke verhalen vertellen. De presentatie is in handen van EO-presentator Bert van Leeuwen. Anne-Mar Zwart doet verslag van de lichtjestocht. Kerstfeest in de Stad staat dit jaar opnieuw in het teken van eenzaamheid.

"Ik ben er ontzettend trots op dat Kerstfeest in de Stad in Maassluis wordt gevierd", zegt burgemeester Edo Haan. "Maassluis is daar de perfecte stad voor: we hebben een prachtige maritiem historische binnenstad. Waar kun je beter kerst vieren dan in Maassluis met haar bijna Anton Pieck-achtige decor?" Volgens Haan past ook het thema goed bij de stad. "We hebben een hecht verenigingsleven met vele duizenden vrijwilligers die allemaal heel begaan zijn met onze stad en haar bewoners."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten