Taron Egerton was niet blij tijdens opnames Robin Hood

Door ANP, zondag 10 november 2019 10:17, bron: ANP

Taron Egerton is nog steeds niet blij met zijn werk in de filmflop Robin Hood. De acteur, die bij het grote publiek bekend werd door zijn rollen in Kingsman en Rocketman, laat in een interview met Variety weten dat hij geen fijne tijd had tijdens de opnames van de film.

"Het was gewoon niet de film die ik had willen maken", vertelt hij over de actiefilm, die slechts 84,8 miljoen dollar terug verdiende op een budget van 100 miljoen dollar. "Het werd aan mij gepitcht op een heel andere manier. Het raakte gewoon zijn visie kwijt." Taron speelde de volksheld Robin Hood, met Jamie Foxx in de rol van zijn goede vriend Little John. Kijkers stoorden zich vooral aan de combinatie van het klassieke verhaal van Hood en de moderne, futuristische technologie die door hem werd gebruikt.

Wel gelukkig werd hij van het filmen van Rocketman. Daarin speelt Egerton de rol van Elton John, wat ervoor zorgt dat de acteur nu vaak wordt getipt als mogelijke winnaar van een Oscar. "Het voelt niet als mijn leven", onthult Egerton. "Mijn hart bonkt nog steeds elke keer dat ik in Los Angeles land, ook al is het de tiende keer dit jaar dat ik er kom."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten