logo songteksten.net

Tones and I onveranderd boven aan hitlijst

Het nummer Dance Monkey van Tones and I staat nog altijd op nummer één in de Single Top 100. Het is nu de achtste week op rij dat de Australische zangeres de eerste plek in de lijst inneemt. In totaal staat het nummer nu twaalf weken in de hitlijst.

In de top drie is het vooral stuivertje wisselen. Zo gaat Maroon 5 met het nummer Memories van plek drie vorige week naar plek twee deze week. Snelle bewandelt met Reünie de omgekeerde route, en staat nu op plaats drie.

Ondertussen is Lewis Capaldi bezig aan een onwaarschijnlijke opmars. De Schotse zanger bereikte vorige week de top tien van de lijst en had daar even voor nodig gehad. Het nummer Someone You Loved stond destijds namelijk al 37 weken, zo'n acht maanden, in de top 100. Ook deze week is Capaldi weer een plek gestegen: van negen naar acht.

De laatste keer dat een artiest minstens 20 weken de tijd nodig had om de top 10 te bereiken was in september 2017 toen Unforgettable van French Montana en Swae Lee na 22 weken de barrière slechtte.

Singles Top 10 week 45

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (1) Tones and I - Dance Monkey

  2. (3) Maroon 5 - Memories

  3. (2) Snelle - Reünie

  4. (6) Emma Heesters & Rolf Sanchez - Pa olvidarte

  5. (4) Marco Borsato, Snelle & John Ewbank - Lippenstift

  6. (7) Post Malone - Circles

  7. (5) Snelle - Voor je deur

  8. (9) Lewis Capaldi - Someone You Loved

  9. (16) Dua Lipa - Don't Start now

  10. (8) Snelle & Yade Lauren - Ze kent mij

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren