logo songteksten.net

Urbanus - In De Hemel Gelogeerd

'k heb haar leren kennen in de waalse ardennen,
in een hotel van niemendal.
De keuken rook naar uitlaatgas, de douche lag vol met vuile was en de wc-deur was te smal.
ja, ze hebben me daar deftig g'arrangeerd
maar toch heb ik in de hemel gelogeerd.
de wereld was bewolkt en te druk overbevolkt, maar we lagen veilig op het droog. ze verklapte haar geheimpjes, haar grote en haar kleintjes en ik luisterde gespannen met één oor, nee we hadden zelfs niet eens gerepeteerd, en toch hebben we in de hemel gelogeerd.
Engeltje vol tederheid, prinsesje vol verlegenheid, kus me want mijn lippen worden klam. m'n voeten hebben koud en ik voel me zo oud, het werd de hoogste tijd dat je kwam.
ze kon maar niet begrijpen dat ik ook eens kon zijn, dat ik blij was dat ik haar dicht bij mij had, ze dacht dat ik al gauw haar weer vergeten zou, ze voelde zich een vogel voor de kat, maar nog nooit werd ze zo degelijk gesoigneerd, ze heeft met mij in de hemel gelogeerd. Ze smolt als een ijsje en ze liet haar traantjes vrij, de ontroering werd haar eventjes te veel, en ik ik weende niet, want ik had eigenlijk geen verdriet, maar er zat toch een kropje in mijn keel, nee, we deden helemaal niets verkeerd, we hebben alleen maar in de hemel gelogeerd.
engeltje vol tederheid, prinsesje vol verlegenheid, kus me want mijn lippen worden klam, mijn voeten hebben koud en ik voel me zo oud, het werd de hoogste tijd dat je kwam.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.