logo songteksten.net

Peter Schleicher - Coese Couse

refrein:
hij is het zat en wil alleen die couse couse geen patat kiep en ook geen appelmoesmoes ze zeggen weinig vet maar het alleen maar smoes smoes.

ik ben samiro en ik ben egt wel tof want ben de goeiste rapper en ik doe niet alsof mensen zeggen tegen mij dat ers puff diddy aan de koe maar ik mijn zelf gewoon jij begrijpt wat ik bedoel.

in de disco ik maak mensen altijd blij maar alleen die portier is altijd kijk boos voor mij en waarom ikke egt niet wete misschien moet hij een keer bij mij thuis couse couse komen eten.

een vriend en vriendin is welkom allemaal maar als die buikie vol is graag betaal want kameraad kijk voor vriendschap ik ben niet vies maar voor mij gaat voer altijd voor de bissenis ik wil een groot gaat over een groot house. als vriend voor mij bellen ik ben lekker niet thuis maar deze smeerlap egt wel weten ik helemaal alleen thuis couse couse eten.

refrein:hij is het zat en wil alleen die couse couse geen patat kiep en ook geen appelmoesmoes ze zeggen weinig vet maar het alleen maar smoes smoes

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.